Welkom op onze website!

Welkom op de website van Apotheek Vanaken-Deleu te Bocholt. Wij zijn gelegen aan de Dorpsstraat 1 in het centrum van de gemeente.In onze vernieuwde, moderne apotheek bieden wij u een uitgebreid assortiment geneesmiddelen aan en dit met een zeer verzorgde en snelle service, mede dankzij een toelevering van vier maal per dag door onze groothandel Febelco.Ons doel is u professioneel te begeleiden in het gebruik van uw voorgeschreven medicatie, u een degelijk advies te geven bij uw persoonlijke keuze van uw geneesmiddelen en verzorgingsproducten.Wij streven ernaar op een vriendelijke wijze uw vertrouwenspersoon en persoonlijke raadgever te worden. Een degelijke informatisatie van onze apotheek, een voldoende ruim assortiment, een aangepaste inrichting, onze jarenlange ervaring en onze continue bijscholing zijn hiervoor onze troeven.

Wij hebben de duidelijke keuze gemaakt om in ons beroep van apotheker te opteren voor een aantal essentiële aspecten : een luisterend oor, raadgevingen, dienstverlening en informatieverstrekking.

Komt u gerust eens een kijkje nemen, we staan steeds enthousiast voor u klaar.

Deze site die onze filosofie herneemt, zal ervoor zorgen dat u ons beter leert kennen en vlot contact met ons kan opnemen.Johan Vanaken

Colette Deleu

Apothekers

This website uses cookies on its website to provide you with an optimal user experience. We can also record and analyze the behavior of visitors. With this anonymous information about your website use you help us to improve the website.